SSMOGS
BY-FESTIVAL
12-13-14 august 2022

1 dag 30 - weekend 50

GRATIS FOR MEDLEMMER
Trifolikom & Thierry
MLP Trio
Door Wide Open
Long Titti Joe
SoundtraX
The Chain Gang
Still Unbroken
Gade Jørgen
GreyZone
The Cascadeurs
Jessica Florence
Previous slide
Next slide

Fredag - 12. august

17.00
By-Festival 2022 åbner

17.15
Store scene
Velkomst

17.30 - 18.15
Store scene
Jessica Florence

18.30 - 18.45
Store scene
Esther Caroline

19.00 - 19.45
Store scene
Door Wide Open

20.00 - 21.00
Lille scene
MLP Trio

21.15 - 23.00
Store scene
The Chain Gang

23.30
Tak for i dag
Vel mødt i morgen

Lørdag - 13. august

12.30
Pladsen åbner

14.00 - 14.45
Lille scene
Børnesange med Inger & Anders

15.00 - 16.00
Store scene
Gade Jørgen

16.15 - 16.30
Lille scene
Johanne Blok

16.40 - 17.15
Store scene
Karin

17.30 - 18.30
Lille scene
The Cascadeurs

18.45 - 19.45
Store scene
Treats

20.00 - 21.00
Lille scene
GreyZone

21.15 - 22.15
Store scene
Still Unbroken

22.30 - 23.30
Inde scene
Long Titti Joe

23.45 - 01.00
Inde scene
ZoundtraX

Søndag - 14. august

Brunch
& oprydning

11.00 - 13.00
Hyggemusik &
Luksus Brunch

Vi ses

i TELTET og
Sjelle forsamlingshus
Rytterbakken 3
8464 Galten

Find vej

Fredag
17.00 - 19.00
Festival Gryde

Lørdag
17.00 - 19.00
Grill Buffet

Søndag
11.00 - 13.00
Luksus Brunch

Afholdes i og ved Sjelle forsamlingshus, Rytterbakken 3, 8464 Galten

The Chain Gang

The Chain Gang
The Chain Gang er et forrygende festorkester med 5 garvede musikere, som mødtes og dannede The Chain Gang for lidt over to år siden.
 Da vi i starten af marts 2020 var klar til at tage ud og erobre verden, så lukkede Corona-pandemien for festerne med live-bands for både jer og os. I mellemtiden er bandet nu blevet endnu bedre, og vi er i dag super klar til at spille til din fest! Vi er også klar til at spille til en fest, som skal holdes af nogen du kender. Familie, venner, firma, forening osv. osv. Vi udlover herved en kontant dusør på kr. 1.500,00 til dig, der formidler kontakt til nogen, der booker TheChainGang til deres fest. Dusøren på kr. 1.500,00 gælder selvfølgelig også for dig selv, hvis du er dén der skal holde en fest her i foråret eller i forsommeren og booker TheChainGang til at spille musikken til din fest.

Door Wide Open

Door Wide Open

‘Door Wide Open’ er et upcoming band med lokalt såvel som udenlandsk islæt, der spiller egne numre.
Bandets to første sange ‘Door Wide Open’ og ‘Time To Stay’ har opnået registrering i DRs diskoteksdatabase foruden, at bandets sange er udgivet og kan høres på diverse internationale musikplatforme.
Dines Juhl Barsøe på guitar skriver bandets melodier, hvor Leon Babutin fra Ukraine både synger og skriver sangteksterne.
Desuden medvirker på aftenens optræden Esther Caroline Laursen, som tidligere med stor succes har sunget til ´Sjelle Jamaften’.

Bandets stil spænder fra romantiske ballader til latin og rock og teksterne omhandler alt fra far-søn forhold, savnet til hjemlandet, ambitioner ift. fremtiden samt den altopslugende kærlighed. Det slår sydlandske gnister, når Leon fortolker sine tekster samtidig med, at følelserne hænger ude på tøjet. Der venter publikum en oplevelse ud over det sædvanlige!

ZoundtraX

ZoundtraX består af 5 medlemmer med vidt forskellige baggrunde inden for musikken, men alle med den holdning, at når der spilles, er det for at skabe en fest på scenen og en oplevelse for publikum. Vi spiller covernumre af nogle af de store hits fra 1950’erne og frem til 2010’erne. Vi forsøger at spille så tæt på originalnumrene som muligt, med respekt for, at det er nogle geniale kunstnere vi forsøger at efterligne. Er du til et band, der lægger en god baggrund til din fest og spiller musik, så både oldemor, tante og kusine kan holde ud at høre det, så skal du booke ZoundtraX til din næste fest. Her er et lille udpluk af nogle af de kunstnere som vi spiller hits fra: Prince, U2, Queen, The Beatles, Dire Straits, Gasolin og mange flere. Link til facebook: https://fb.watch/etCaoFdeB_/

Long Titti Joe

Long Titti Joe

..det skal være sjovt… ellers er det ikke sjovt..”

Sådan kunne et motto godt lyde for Long Titti Joe. Vi griner og hygger nemlig altid når vi er sammen. Og det sker ikke på bekostning af seriøsiteten med musikken.
Vi mener faktisk at de to ting går fint i spænd.
Et godt stykke over 100 års erfaring med at spille musik, kan vi vist godt prale af. Bandet har lige fejret 30 års fødselsdag – og det er vi da stolte af.
Genremæssigt spænder vi bredt, men en ting er sikkert : Godt med guitar, krydret med en solid bund, tilsat en sanger som bare gør det….. Det er Long Titti Joe!

Trifolikom & Thierry

Klovnens univers med alle de facetter den byder på af underspillet fransk komik, trylleri og balance. Tonny Trifolikom tryllebinder sit publikum med sin komiske og enfoldige klovnekarakter, der tager kegler til enhver familiefest, skolejubilæum og sågar på de store scener. Tonny er en af landets ubestridt bedste klovne. Han er født klovn i krop og sjæl, hvilket man vil kunne se når han optræder. I denne forestilling vil i bl.a. møde tryllekunstneren der engang har tryllet sig selv væk, den franske Stoleekvilibrist “Citroen dyt dyt fromage”, rockeren Kurt kommer måske også lige forbi og giver sit glansnummer hvor rekvisitten er økologiske grønsager og mød den poestiske rengørings klovn der får både smil og tårer frem på børn og voksne.

Frank Thierry er født og opvokset i Cirkus Krone. For nogle år siden indledte de herrer Tonny og Frank et samarbejde, hvilket har resulteret i at Tonnys numre nu bliver akkompenemeret og bundet sammen af stemningsfyldt zigøjnermusik udført af artisten og musikeren Frank Thierry. Denne komiske forestiling henvender sig til børn og voksne i alle aldre.

Gade Jørgen

Gade Jørgen
Gadejørgen spiller folkemusik uden fine fornemmelser. Gamle danske hits kommer igennem banjomaskinen og får et helt nyt liv med karakteristisk Århusdialekt

MLP Trio

Magnus Lasse Petersen er med sin kraftfulde, sprøde og følsomme vokal, klar til at tryllebinde sit publikum. Det er ingen tvivl om hvor Magnus er på vej hen, og sammen med producere som arbejder med Jacob Dinesen, Lars Lilholt, Peter Sommer og mange flere, er det musikalske gennembrud lagt i kakkelovnen. Magnus har udgivet sin første single ”Below Water” og barsler med sit første album sidst i august.
Det unge stjerneskud står klar med sin guitar og stærke og personlige sange klar til at erobre den danske musikscene. Magnus bliver akkompagneret af Peter Hasselmann på guitar, og Lars Peter Petersen på piano/keyboard

Still Unbroken

Still Unbroken

Still Unbroken er et Rock band fra Balle ved Odder og består af Brødrene Larsen: Henning på trommer/kor og Jens-Christian på Guitar/kor. Thomas Glistrup Nielsen på bas og Pia Køhler Jensen Vokal.

Vi spiller Classic Rock primært fra 70 erne… vi tør også tage numre med, som måske ikke er så kendte. Men hvis vi synes de er fede, så skal de da spilles.. Vi har spillet sammen i knap 3 år. Vi har øver ude på en gl gård i Balle. Brøderne Larsen og Thomas spillede også sammen for mere end 20 år siden. Men efter en lang pause genopstod bandet påny… de sidste knap 3 år har det været med Pia ved microfonen.

Som band er vi et rigtig godt match både personligt og musikalsk. Selvom drengene kærligt driller Pia lidt engang imellem … “Drengene“ i bandet bor selv på Odder kanten. Pia er fra Harlev nu bosat i Årslev.
Vi vil spille bl.a. Deep purple, DAD, Bad Compagny, ZZ TOP, White Snake, Elo og Queen m.m.

GreyZone

GreyZone

GreyZone dukker op i forskellige sammenhænge og konstellationer som duo, trio eller band til koncert, café, dinner og fest. Vi kan sagtens finde på at spille en sang fra midten af det sidste århundrede i det forrige årtusinde og lige efter, en helt ny sang fra i går i en blanding mellem folk, blues, soft country, pop, dansk, ballader plus en snært jazz unoder – og det ikke usædvanligt at invitere en ekstra musiker / sanger – det er hygge.

Treats

Foto på vej

Bandet TREATS er for nyligt dannet af fem erfarne midtjyder. Vi nyder at lave godbidder til ørerne. For tiden leger vi med numre af Adele, Cohen, Natasja, Rolling Stones, Deep Purple, Minds of 99, Gasolin, Swan Lee og mange flere. Vi har en bred musiksmag og er ikke bange for at kaste os ud i flere stilarter.
Fællesskabet og glæden ved musik, er det vigtigste omdrejningspunkt i TREATS og vi håber at den glæde smitter af på andre.

The Cascadeurs

The Cascadeurs

The Cascadeurs er verdens mest midaldrende band.
Besætningen er Lars Sloth sang og guitar, Hans-Erik Edvardsen guitar og sang, Jørgen Tvilum Petersen perkussion.
Musikken, et mix af folk, pop, rock og blues, består af både hjemmelavede numre og hits fra forrige århundrede.
Der synges, mest på engelsk, om de blå sider af kærligheden, lørdag aftens hjerte og en sjælden følelse af frihed.
Kan spille som trio, duo og solo.

Jessica Florence

Jessica Florence

Jessica Florence er en sanger/sangskriver som har musikalske rødder fra forskellige lande. Født i Indonesien og har boet i Grønland i 12 år før hun flyttede til Danmark i 2017. Dette har en indflydelse på hendes varierede musikalske stil. Med hendes kulturelle baggrund, skriver hun tekster på både engelsk, dansk samt grønlandsk med den grønlandske natur som hendes kilde for inspiration.

Igennem kompleksitet af livet, kærlighed og alle de usagte ting, har Jessicas sange skaffet et farverigt og ægte billede af følelser og de tanker et menneske kan have.

Med hendes band, bestående af hende selv der synger og spiller akustisk guitar, Vitor Santos på elektrisk guitar, Adam Jensen på synth og Sebastian Madsen på trommer, bliver du taget med på en tidsløs rejse.