Skanderborg.dk/kulturaften

Sjelle - Skjørring Musik & Scenekunst præsenterer:

Som en del af Kulturen i bevægelse arrangerer landsbyerne Sjelle og Skjørring i fællesskab et kulturaftenarrangement, der binder de 2 landsbyer sammen.
Vi begynder ved Skjørring forsamlingshus, med en vandrekoncert, hvor duoen Bibbi & Jarl spiller country, blues og folk fra hestevogn, mens vi vandrer til Sjelle. Bibbis sødmefulde stemme har kraft nok til, at den sagtens kan nå ud til jer og Jarls uovertrufne guitarspil, vil få turen til Sjelle til at føles alt for kort! Fremme ved Sjelle forsamlingshus fortsætter vi med The Shuffle Band. En fantastisk konstellation af dygtige musikere med Steen Frederiksen som samlende musiker, måske bliver det orgel blues? Godt bliver det i hvert fald! Derefter spisning og koncert, hvor HandsDown spiller et mix af country, blues-rock, tex-mex, roots og americana. Musikken er inspireret af deres helte og forbilleder som f.eks. The Band, Little Feat, The Flying Burrito Brothers, Ry Cooder, Steve Earle. Samt nyere bekendtskaber som Band of Heathens, Chris Stapleton.

Program
17.00 Vandrekoncert med Bibbi & Jarl
18.00 Koncert i Sjelle Forsamlingshus med The Shuffle Band
19.00 Spisning
21.00 Koncert i Sjelle forsamlingshus med HandsDown
 
Der er mulighed for at gøre brug af kommunens flextur begge veje. Det vil koste maks. 30,- kr. pr. person. Foreningen vil gerne hjælpe med at koordinere det. Ring: 61 86 14 11

Billet 50,- kr. | Spisning 100,- kr. | SSMOGS medlem = første drink gratis

Vi har glædet os meget til at afholde arrangementet “Kulturen i bevægelse” med 3 koncerter inkl. vandrekoncert for en 50’er og spisning til 100,- kr.
Desværre var der ikke nok tilmeldinger. Derfor ser vi os nødsaget til at udsætte arrangementet til foråret 2023, hvor også vejret forventeligt er mere med os. Vi vender snarest tilbage med en ny dato og tilmeldingsfrist. Alle indbetalinger til NemTilmeld vedr. billetter og mad er tilbageført.

De bedste musikalske hilsner
Sjelle-Skjørring Musik & Scenekunst
Bestyrelsen